Vi er stolte av kvaliteten på banene vi benytter.
Her er en kort presentasjon av de mest brukte.

Mar Menor

«Residential golf» par 72, 6.153 m fra backtee.
Banen fremstår kanskje som den enkleste av banene. Her er inngang til greener noe enklere enn på de andre banene. Banen er hyggelig å spille og er alltid i god stand.

Condado De Alhama

«Signature golf” par 72, 6.884 meter fra backtee.

Denne banen har alt! Et mesterverk fra Jack Nicklaus som dere kan oppleve for en rimelig pris. Banen og layouten er utvilsomt av de beste i Spania og i Europa. Den ble bygget med tanke på å ta imot storturneringer. En skikkelig test på hvordan internasjonale mesterskapsbaner er å spille.

La Torre

«Challenge golf» par 68, 5.403 meter.
Ikke la dere lure av den korte lengden. Her er det hindre overalt, enten i form av vann, eller i for av bunkre som finnes over alt. Dette er en bane for presisjonsgolfere. Det er ikke lett å score på denne banen – små greener og vanskelige par 3 hull.

Saurines
«Desert golf» par 72, 6.473 meter
Banen er designet etter inspirasjon av ørkenbaner i USA. En meget bra golfbane med litt færre hindre. Her er det ondulerte og humpete fairwayer, sand og busker utenfor fairway og relativt vanskelige greener. Banen får mye skryt for sitt design.

Hacienda Riquelme
«Championship golf» par 72, 6.356 meter
Hacienda Riquelme er det vi kan kalle en typisk Nicklaus bane. Her er det brede fairwayer, store greener og meget strategisk plasserte fairwaybunkre, greenbunkre og vannhindre. Banen er brukt til flere proturneringer og spanske mesterskap.

El Valle
«Tournament golf» par 71, 6.358 meter
Denne banen er fantastisk bra og har gått gradene fra mindre proturneringer til å være en kvalifiseringsbane til PGA touren. Banen er akkurat forlenget for å kunne ta imot Europatouren i fremtiden. Dette er en av de beste baner i Spania og et mesterverk i forhold til banedesign.